Turnkey eller Toolbox

Turnkey eller Toolbox

Vi ønsker at være de bedste til alle de områder inden for ortopædisk fodtøj som vi arbejder med. Vi har derfor udviklet et koncept som hedder Turn-Key eller Tool Box. 

turnkey toolbox01

Med Turn-Key tilbyder vi en A-Z fodtøjsløsning til den enkelte klinik. Den seneste 3D scanner teknologi gør det muligt for klinikken at scanne foden direkte og herefter modtage det færdige produkt.

Turn-key

Turnkey er med til at frigive en stor mængde kliniktid, så man kan gennemfører flere konsultationer end med et traditionelt set-up. Vi sikre at den enkelte behandlers kompetence udnyttes optimalt i forhold til den anvendte tid.


Ved at anvende vores Turn-Key opnår man ikke kun en tidsbesparelse i klinikken, men slutkunden vil også opleve at modtage det definerede produkt langt hurtigere. Vores priser er altid konkurrencedygtige.

Toolbox

Fordi vi altid stræber efter at være de bedste inden for de produkter og processer vi leverer tilbyder vi også vores produkter som en Tool Box løsning. Det betyder at vi ikke låser den enkelte kunde, men altid arbejder med åbne formater som kan anvendes uden for vores løsninger.

Hvis man kun ønsker at anvende enkelte af vores produkter og selv vil bestemme hvor i processen man vil stige ind og ud er Tool Box den optimale løsning

 

Kontakt os for at aftale en introduktion til vores koncept

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.